Nascholing Vital Approach

Master Class

Live Casuïstiek en

Vital Approach

Doelgroep: klassiek homeopaten, zowel meer en minder ervaren, en studenten, die zich willen bekwamen in het afnemen van een anamnese op grond van de Vital Approach, het indelen in Kingdoms en het hanteren van bestaande systemen. Bovendien leren de deelnemers nu met de uiterst handige ‘Map of Homeopathic Families’ tot een snel en trefzeker besluit te komen.
Inhoud
De Maser Class Experience is niet te missen!
De procedure is als volgt: de patiënt wordt door AV geïnterviewd in de klas en de anamnese wordt enkele keren onderbroken voor tussentijdse analyses. De patiënt verlaat het lokaal en een interactieve ontleding van de verkregen informatie vindt plaats.
Dit biedt de gelegenheid om uitleg te geven over het niveau van vraag- en antwoord waarop men zich bevindt, eventuele hints naar Kingdom en miasma te bespreken, belangrijke van onbelangrijke informatie te scheiden, het verdere verloop van de anamnese te bespreken, enz. In de praktijk blijkt dit de vruchtbaarste manier om de techniek aan te leren.
Inschrijven en informatie:
e-mail: annevervarcke@thewhiteroom.be
Tel:      +32 9 357 79 92

Men kan inschrijven per dag, met dien verstande dat er gereserveerd wordt op voorhand: wanneer alle plaatsen bezet zijn, zal dit meegedeeld worden aan de studenten.
Een aanwezigheidslijst wordt toegestuurd, telkens een week voor de lesdag.
Data:
 van 9.30 tot 17.00 uur
Locatie

Nog te bepalen

Koffie en thee zijn voorzien. Lunch zelf mee te brengen.
Kosten:
90 Euro per lesdag.

Theepauzes en verslagen van alle cases inbegrepen.
Betaling ter plaatse.
Studenten van het CKH krijgen 10 Euro korting.

NVKH geaccrediteerd.

1 comment on Nascholing Vital Approach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *